top of page

MART





İstanbul, tarih boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış, bu zengin geçmişi mimarisinde barındırmış ve benzersiz bir çok kültürlü atmosfer oluşturmuştur. Öne çıkan popüler yapıların yanı sıra, az bilinen ancak etkileyici örnekler de İstanbul'un çok kültürlü mimari mirasını zenginleştirir.

Fener Rum Erkek Lisesi. Bu tarihi okul, Bizans döneminden kalma bir manastırın yerine inşa edilmiştir ve Osmanlı döneminde okul olarak kullanılmıştır. Etkileyici mimarisi ve tarihi atmosferiyle dikkat çeken bu okul, Fener semtinde keşfedilmeyi bekleyen bir hazinedir. Fener Rum Erkek Lisesi yılın sadece belirli günleri ziyarete açılmaktadır. İstanbul, az bilinen bu tarihi ve kültürel hazineleriyle, sadece popüler turistik yerlerle değil, aynı zamanda şehrin derinliklerine inerek keşfetmek isteyenlere de zengin bir deneyim sunar.




Baharın ilk ayı Martta İstanbul'u keşfe çıkıyoruz. Türkiye'nin en büyük ve en tarihi şehri olan İstanbul, tarihi dokusu, kültürel çeşitliliği ve nefes kesen manzaralarıyla sizi büyüleyecek.

İstanbul'un gizli hazinelerini keşfetmek için sizleri oluşturduğumuz haritaya davet ediyoruz. Aşağıdaki haritadan şehre özgü odak noktalarına, tarihi yapılarına ve lezzetli sokak lezzetlerine ulaşabilirsiniz. İstanbul'a özgü özel bir gezi planlamak için haritamızı kullanabilirsiniz.

İstanbul'un sokaklarında kaybolmaya ve bu büyülü şehri keşfetmeye hazır mısınız? İşte İstanbul'da görülmesi gereken yerlere dair bir ön izleme!



Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page